Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، جمعی از دفاتر بسیج دانشجویی در واحدهای تهران بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه‌ای از محمدمهدی طهرانچی رئیس این دانشگاه خواستار 

 

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر طهرانچی

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی

سلام علیکم

با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص) و با احترام به استحضار می رساند؛ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تهران بزرگ در راستای فرموده امام خامنه ای در خصوص مطالبه‌گری دانشجویان، که دانشجو موذن جامعه است، پس از بررسی صحبت ها و دغدغه های دانشجویان نسبت به مشکلات سامانه آموزشیار بر خود وظیفه دانست تا صدای دانشجویان را به گوش مسئولین دانشگاهی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در ذیل چند مورد از مهم ترین این موارد را مطرح کرده ایم:

1. با وجود گذشت حدود یک ماه و نیم از قطع سامانه آموزشی سیدا دانشگاه آزاد اسلامی که مشکلات بسیاری را برای دانشجویان طی این مدت ایجاد کرد؛ همچنان شاهد نارضایتی تعداد زیادی از دانشجویان نسبت به وضعیت فعلی سیستم آموزشی و سامانه آموزشیار از جمله موارد زیر هستیم:

1_1 وارد نشدن نمرات نیمسال دوم 98_99 در سامانه
2_1 از دسترس خارج شدن سامانه برای ساعات طولانی در طی روز
3_1 نامشخص بودن بازه زمانی اعتراض به نمرات ترم گذشته و ترم تابستان  
4_1 ایجاد اختلال در امور مشمولین و فارغ التحصیلی به واسطه راه اندازی سامانه آموزشیار

2. اگر بنا به این تغییر و تعویض سایت بود چرا در این برهه حساس که هم زمان انتخاب واحد ترم جدید بوده و هم در آستانه ورود نودانشجویان است صورت گرفت؟  

3. آیا از امنیت پایین سایت مطلع هستید؟! قرار دادن شماره دانشجویی به عنوان هم نام کاربری و هم رمز عبور باعث می‌شود تا اطلاعات دانشجویان توسط هر شخصی که به شماره دانشجویی دست یابد، قابل مشاهده و استفاده باشد.

4. آیا نمی‌شد که قبل از ابلاغ جابجایی سایت از سیدا به آموزشیار ابتدا مقدمات آموزش لازم و کافی به پرسنل زحمت کش واحدها فراهم شود و بعد این جابجایی صورت گیرد؟! این عدم آگاهی از نحوه عملکرد سامانه جدید باعث ایجاد فرسودگی شغلی و خستگی مضاعف در بین کارمندان و کارکنان قسمت های مربوطه شده و به تبع باعث ایجاد نارضایتی دانشجویان از عملکرد دانشگاه شده است!

5. چه زمانی آموزشیار قرار است به حد مطلوب خود برسد تا دانشجویان به راحتی و با امنیت خاطر بتوانند از آن استفاده کرده و بدون نگرانی از وضعیت موجود به تحصیل خود بپردازند؟! این تغییر باعث سردرگمی بسیار زیادی در بین دانشجویان شده که تحصیل آنها را تحت شعاع قرار می‌دهد.

امید است با روحیه‌ای انقلابی نسبت به حل کردن دغدغه های دانشجویان اقدامات لازم را مبذول فرمایید و نتیجه را به گوش دانشگاهیان برسانید.

پیشاپیش از حسن همکاری حضرتعالی کمال تشکر را داریم،ان شاالله نزد خداوند متعال و شهدا ماجور شوید.

امضاکنندگان :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال 
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب 
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران
دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران واحد تهران شمال واحد تهران مرکز واحد تهران جنوب واحد تهران غرب محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است