Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) ، محمد عابدی مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به انتشار خبری در فضای مجازی در خصوص جعل مدرک پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: انتشار این گونه اخبار هیچگونه سندیتی نداشته و به دنبال جوسازی و کاهش احساس امنیت روانی در جامعه صورت می پذیرد.

وی با تأکید بر امنیت بالای صدور مدارک تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صدور مدارک در دانشگاه آزاد اسلامی از امنیت بالایی برخوردار است و حتی در جلسات پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی، تاکید بر این موضوع بوده که دانشگاه آزاد اسلامی جهت جلوگیری از جعل اسناد و مدارک دانشگاهی به دلیل صدور متمرکز مدارک تحصیلی در سازمان مرکزی و استفاده از اوراق بهادار چاپ شده توسط شرکت معتبر برای صدور مدرک با ضرایب امنیتی بالا، نسبت به سایر زیر نظام های آموزش عالی کشور بسیار پیشرو بوده و اقدامات بسیار خوبی در این مورد انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی در ادامه با اشاره به فرآیند صدور مدرک در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فرآیند صدور مدرک یک فرآیند بسیار پیچیده و دارای پروتکل های صیانتی و امنیتی است و در حال حاضر با راه اندازی سامانه آموزشیار این فرآیند تکمیل تر شده و امکان جعل مدرک وجود ندارد.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: افراد پس از پذیرش در دانشگاه با سند پذیرش اخذ شده از مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه امکان ثبت نام در واحد دانشگاهی را دارند و سند پذیرش یکی از اصلی ترین ارکان بررسی صدور مدرک در دانشگاه آزاد اسلامی است.

عابدی گفت: براساس فرآیند صدور مدرک، دانشجو پس از پذیرش و طی مراحل تحصیلی در واحد دانشگاهی خود و رسیدن به مرحله فارغ التحصیلی طی یکسری مراحل و بررسی کلیه مستندات تحصیلی در اداره کل دانش آموختگان تایید و موفق به دریافت دانشنامه می شود.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه فرآیند بررسی و تأیید مدرک تحصیلی در سازمان مرکزی بسیار پیچیده است، گفت: در بررسی ها تمام نکات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و ... مورد توجه قرار می گیرد. زمانی که مدارک برای تأیید به سازمان مرکزی ارسال می شود، اطلاعات به دو صورت فیزیکی و دیتا در اختیار سازمان مرکزی قرار می گیرد و توزیع پرونده در بین کارشناسان اداره کل فارغ التحصیلان کاملاً هوشمند و در یک فرآیند اتفاقی رخ می دهد و امکان هر گونه تخلف سیستمی را در فرآیند صدور مدرک به صفر می رساند.

عابدی با بیان اینکه دانشنامه یا مدرک تحصیلی دانشگاه آزاداسلامی بیش از ۱۵ ملاک امنیتی دارد، گفت: به هیچ عنوان امکان جعل حتی یک مدرک در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد، چرا که فرآیندهای صدور مدرک جدا و توسط بخش های مختلف بررسی و تأیید می شود و در نهایت دانشنامه با درج هولگرام اصلی تحویل دانشجو می شود.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: افراد به هیچ عنوان فریب شیادان را نخورند، چرا که مدرک این دانشگاه به هیچ عنوان قابل جعل نیست.

عابدی این اطمینان را داد که در صدور مدارک دانشگاه آزاد اسلامی امکان جعل وجود ندارد. سایت ها و مراکز جعل مدرک و افراد جاعل دائما توسط مراجع ذی صلاح نظارتی و قانونی در حال شناسایی و پیگیرد قرار می گیرند.

مدیرکل دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با توجه به اینکه جعل هیچ وقت از دید مراکز نظارتی و قانونی پوشیده نمی ماند، افرادی که در دام اینگونه سایت ها، مراکز و افراد می افتند پس از کشف مورد جعل دچار خسارت های جبران ناپذیر خانوادگی، کاری و مشکلات قانونی متعددی می شوند.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1086469 برچسب‌ها محمد عابدی سامانه آموزشیار جعل مدرک تحصیلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد عابدی سامانه آموزشیار جعل مدرک تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی فرآیند صدور مدرک سازمان مرکزی مدرک تحصیلی جعل مدرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی و حافظان قرآن کریم، مربوط به ترجمه و مفردات کلام الله مجید، همزمان با سراسر کشور در همدان برگزار شد.

رضا فرهادی افزود: استان همدان هم به عنوان یکی از حوزه‌های منتخب این آزمون در حوزه‌های دانشگاه چمران، دانشگاه بوعلی و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر با حضور ۲۷۰ شرکت کننده برگزار کرد که در رشته ۱۰ جز ۴۰ نفر، ۲۰ جزء ۳۹ نفر و در رشته‌های دیگر در مجموع ۱۳۲ نفر حضور داشتند.

او همچنین گفت: نتایج این آزمون خرداد امسال اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • شرایط صدور دستور موقت
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در آذربایجان شرقی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در تبریز