Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ سامانه آموزشیار با توجه به ضرورت‌هایی که وجود داشت در یک فرصت زمانی کوتاه جایگزین سامانه‌های آموزشی پراکنده و متفاوت در دانشگاه آزاد اسلامی شد. این سامانه در ۲ ترم گذشته به عنوان سامانه خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شده است. با وجود بهبود برخی از روندهای آموزشی اما اشکالات این سامانه باعث انتقاد برخی از دانشجویان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به گذشت ۶ ماه از شروع به کار این سامانه، ایسکانیوز در گفت‌وگو با رئیس‌های واحدهای مختلف دانشگاهی به بررسی نقاط قوت و ضعف این سامانه خواهد پرداخت. اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، در اولین گفت‌وگو، ضمن برشمردن برخی مزایای این سامانه به این موضوع اشاره کرد که هوشمندسازی دانشگاه آزاد یک ضرورت است و گفت: «این سامانه در ابتدای راه قرار دارد و به کل واحدهای کشور هم سرویس می‌دهد؛ طبیعی است که زیرساخت‌های آن باید در گذر زمان توسعه پیدا کند.»

همچنین حجت‌الاسلام فرج‌اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در دومین گفت‌وگو با تاکید بر اینکه بیان مزایای آموزشیار به معنای بی‌اشکال بودن آن نیست، گفت: «سامانه ضعف‌هایی دارد که باید برطرف شود؛ اما وجود آن بسیار ضروری بود». در ادامه بررسی سامانه آموزشیار سراغ حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازنداران رفتیم و نظرات وی را درباره این سامانه آموزشی جویا شدیم.

کرمانیان با بیان به اینکه مهمترین نقطه قوت سامانه‌ آموزشیار این است که سامانه در دانشگاه بومی‌سازی شده، اظهار کرد: این سامانه متعلق به خود دانشگاه آزاد است و خود آن را کامل می‌کند؛ ضمن اینکه دسترسی به اطلاعات هم فقط در اختیار دانشگاه است.

وی با اشاره به برخی اشکالات در سامانه قبلی گفت: در سامانه سیدا که سیستم آموزشی قبلی بود بعضاً برای یک نفر ۵ معدل درج شده بود که این اشکالات در سامانه آموزشیار برطرف شده است.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران افزود: از آنجا که سامانه آموزشیار تازه راه اندازی شده است قطعا مشکلاتی هم دارد که باید آنها را برطرف کرد. اشکالات هم کم نیست و باید به تدریج رفع شوند. ما منتظر هستیم که به روزرسانی سیستم در ابعاد مختلف صورت گیرد.

کرمانیان در ادامه برخی از نواقص آموزشیار را برشمرد و بیان کرد: عدم امکان گزارش گیری؛ تعیین نشدن فرمول شهریه و فرم مرخصی؛ قطع و وصل شدن زیاد؛ عدم دسترسی به کارنامه تحصیلی دانش‌آموختگان؛ عدم امکان صدور کارت دانشجویی؛ عدم دسترسی به سلف سرویس برای رزرو غذا؛ عدم دسترسی به سیستم نظام وظیفه؛ عدم امکان ثبت دانشجویان انتقالی از واحد های دیگر؛ عدم انتقال شماره پرونده دانشجویان فارغ التحصیل؛ عدم امکان دسترسی به امور خوابگاه؛ عدم پیش بینی کمیته انضباطی دانشجویی؛ عدم گزارش پرداختی و دریافتی مربوط به شهریه؛ تطبیق نشدن واحدها برای فارغ‌التحصیلی دانشجویان، از جمله نواقصی است که در حال حاضر این سامانه دارد.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران تصریح کرد: این سامانه یک سیستم نرم‌افزاری است که باید به تدریج کامل شود. با توجه به ضرورت‌هایی که وجود داشت دانشگاه آزاد باید به این سمت حرکت می‌کرد و به خاطر برخی محدودیت‌ها فعال‌سازی آموزشیار باید سریع انجام می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد سامانه نسبت به مهر ماه خیلی بهتر شده است، خاطرنشان کرد: آموزشیار در جلوگیری از ایجاد تجمع و حضور در دانشگاه خیلی کمک کرده است. انتظار می‌رود که با یک سرمایه گذاری خوب و با استفاده از شرکت‌های مجرب و متخصصین این حوزه، اشکالات نرم افزاری سامانه برطرف شود.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1091359 برچسب‌ها سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دانشگاه آزاد اسلامی استان رئیس دانشگاه آزاد سامانه آموزشیار سامانه آموزشی عدم امکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است