Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، سیروس صابری مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد بازدید کرد.

وی در این بازدید با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد یکی از بزرگترین و بهترین مجموعه های علمی کشور است، گفت: خوشبختانه فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه محیط دانشگاه، محیط جهاد علمی است، اظهار داشت: پرورش نیروی انسانی کارآمد برای کشور باید در دانشگاه انجام شود. دانشگاه، محیط مقدسی است، چون در آن جهاد علمی انجام می‌شود.

مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: در گذشته بعضی از دانشگاه ها ‌به وظایف علمی و آموزشی خود به درستی عمل نمی‌کردند و حتی در بعضی موارد در شکل و ساختار دانشگاه نیز جایگاه مناسبی برای کسب علم و پژوهش وجود نداشت. خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی اقدامات مؤثری انجام شده و دانشگاه در مسیر درست خود قرار گرفته است.

صابری، راه اندازی سامانه آموزشیار را از اقدامات مفید و مؤثر در دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: راه اندازی این سامانه بسیاری از موارد از جمله درآمدها و هزینه های دانشگاه آزاداسلامی را شفاف سازی کرده و با جلوگیری از بروز برخی مسائل و مشکلاتی که به دلیل عدم شفافیت وجود داشت، کمک بسیار خوبی به اداره بهتر دانشگاه کرده است.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دراین سامانه اطلاعات جامع و کاملی برای برنامه ریزی بهتر در اداره دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد و درآینده بسیار نزدیک نتایج بهتری را از این سامانه شاهد خواهیم بود.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در سال های اخیر با رشد بسیار خوب در سطح کشور و حتی جهان، در حال پیشرفت در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اقتصادی است.

صابری، وضعیت کنونی دانشگاه آزاد اسلامی و حرکت آن در مسیر توسعه و پیشرفت را درست و مناسب دانست و افزود: مسئولان واحدهای دانشگاهی باید به دنبال علم، پژوهش و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و کسب درآمدهای غیرشهریه ای باشند.

وی در ادامه بر امر به معروف در دانشگاه ها تأکید کرد و گفت: روسا، اساتید وکارکنان باید به هر نحوی که ممکن است در مورد مسأله امر به معروف پیش گام باشند و نگاه جدی به این مسأله داشته باشند.

مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی بر برنامه ریزی مناسب جهت آراستگی دانشجویان با همکاری مسئولان فرهنگی دانشگاه ها تأکید کرد.

وی با تأکید بر آمادگی واحدهای دانشگاهی برای حضور احتمالی دانشجویان از مهرماه سال جدید، گفت: باید تمامی مسائل ایمنی  رعایت شود تا با حضور دانشجویان در دانشگاه ها شاهد هیچ حادثه ای برای هیچ دانشجویی نباشیم.

صابری در پایان توصیه کرد: امروز مسئولان دانشگاه باید هرآنچه برای خدمت به دیگران می توانند انجام دهند تا درآینده به خاطر انجام ندادن آن افسوس نخورند.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1099649 برچسب‌ها سیروس صابری سامانه آموزشیار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سیروس صابری سامانه آموزشیار رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود