Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) در اواخر مرداد ماه سال ۹۹ با هدف سیستمی کردن امور در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد.

در واقع این سامانه، امور پژوهشی و ساماندهی پایان‌نامه ها و رساله ها و همچنین فعالیت های مربوط به حوزه آموزش را دربرمی‌گیرد و به گفته مسوولان دانشگاه آزاد در این سیستم امکاناتی برای «اجرا و راهبری طرح های تعاون اعضای هیأت علمی، آزمون، دروس عملی و مهمانی»، «انطباق‌پذیری دانشگاه»، «تبدیل دانشگاه به شبکه هوشمند علمی» و «امکان ارائه دروس به صورت استانی یا در سطح کل کشور» در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این سامانه گاهی در زمان پرداخت شهریه و انتخاب واحد، دانشجویان را با مشکلاتی مانند کند بودن سرعت انجام اقدامات در سامانه یا عدم دسترسی لازم به بخش های مورد نظر مواجه می کند که به گفته مسوولان این دانشگاه دلیل آن، ترافیک بالای مراجعه به این سامانه و کندی اینترنت در سطح کلان است. 

رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره مشکلات پیش آمده در این سامانه برای انتخاب واحد دانشجویان این دانشگاه توضیح داد: انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از روز شنبه نهم بهمن ماه آغاز شده است و تا ۲۱ بهمن ماه ادامه دارد.

وی افزود: مهلت حذف و اضافه هم برای دانشجویان از ۳۰ بهمن ماه تا پنجم اسفند ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.

همدانچی اظهار داشت: از روز شنبه (نهم بهمن ماه) که انتخاب واحد شروع شده است، تا ظهر امروز بیش از ۲۴۵ هزار دانشجو با ورود به سامانه آموزشیار انتخاب واحد خود را انجام داده‌اند که از این تعداد بیش از ۱۰۴ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد تهران بودند. 

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد با در اختیار گذاشتن جدول انتخاب واحد دانشجویان تا ظهر امروز به خبرنگار ایرنا،‌ در مورد آن توضیح داد: آمار ارائه شده در جدول انتخاب واحد دانشجویان مشخص است. برخی از استان‌ها که آمار پایینی برای انتخاب واحد دارند، هنوز انتخاب واحد آنها شروع نشده است.

همدانچی یادآور شد: این سامانه به علت تعداد بالای مراجعه و همچنین کندی اینترنت در کشور با کندی‌هایی مواجه است که موجب اختلال در روند ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان شده است.

وی ضمن پوزش از دانشجویان این دانشگاه برای کندی در روند انتخاب واحد در سامانه آموزشیار گفت: همکاران ما در سامانه آموزشیار به صورت شبانه روزی در حال تلاش هستند که این کندی سیستم را رفع کنند.

همدانچی توضیح داد: یک میلیون و هزار و ۲۰۰ دانشجو به همراه ۲۵ هزار عضو هیات علمی در این روزها به سامانه آموزشیار وارد شده اند و همین مساله سبب ایجاد ترافیک در سامانه شده است.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برخی از دانشجویان دغدغه پرشدن ظرفیت کلاس‌های درس را دارند، ادامه داد: دانشجویان نگرانی از این نظر نداشته باشند، به همه واحدهای این دانشگاه ابلاغ شده است که ظرفیت کلاس‌ها را افزایش دهند تا مشکلات دانشجویان در این خصوص رفع شود.

همدانچی درباره مشکلات دانشجویان برای پرداخت شهریه ترم آینده عنوان کرد: این موضوع نسبت به ترم گذشته بسیار کمتر شده و در حال رایزنی هستیم تا درگاه‌های پرداخت اینترنتی برای دانشجویان افزایش یابد و دغدغه دانشجویان در این خصوص نیز رفع شود.

وی همچنین درباره انتخاب واحد دانشجویان استان تهران اظهار داشت: روز دوشنبه و سه شنبه (۱۱ و ۱۲ بهمن) به انتخاب واحد دانشجویان استان تهران اختصاص داشت، دانشجویانی که به دلیل گستردگی وسعت استان تهران و اختلال در سیستم موفق به انتخاب واحد نشدند، می توانند روز جمعه ۱۵ بهمن ماه در سامانه وارد شوند و انتخاب واحد خود را انجام دهند. 

همدانچی تاکید کرد: علاوه بر این، تا انتخاب واحد همه دانشجویان سامانه آموزشیار فعال خواهد بود. 

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: دانشجویان همچنین در زمان حذف و اضافه می توانند برای انتخاب رشته خود اقدام کنند و برای اطمینان بیشتر زمان حذف و اضافه هم تمدید می‌شود تا همه دانشجویان مانند ترم‌های گذشته به بهترین شکل انتخاب واحد خود را انجام دهند.

همدانچی همچنین درباره امکان انجام انتخاب واحد دانشجویان به صورت حضوری اظهار داشت: با توجه به وضعیت کرونا تمهیداتی فراهم شده که تمامی اقدامات مربوط به انتخاب واحد در سامانه آموزشیار انجام شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه محل زندگی برخی از دانشجویان با واحد دانشگاهی آنها فاصله بسیاری دارد و همچنین به دلیل شرایط کرونایی در کشور، به گونه‌ای اندیشیده شده است که تمامی امور در سامانه انجام شود.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد یادآور شد: مشکلات سامانه آموزشیار با تلاش شبانه‌روزی همکاران رفع می‌شود و مشکلی در این زمینه برای دانشجویان پیش نخواهد آمد.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو اختصاصی ایرنا دانشگاه پروندهٔ خبری آزمون‌های سراسری در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو اختصاصی ایرنا دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو اختصاصی ایرنا دانشگاه مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار بهمن ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، محسن زارعی افزود: ۵۰ درصد آزمون سراسری از سابقه تحصیلی در پایه دوازدهم محاسبه می‌شود که شامل تاثیر نمرات دروس عمومی و اختصاصی است که از طریق آزمون‌ نهایی خرداد سال جاری تولید می‌شود.

نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌های متقاضی شرکت در کنکور ۱۴۰۳

او در خصوص نحوه تولید سوابق تحصیلی برای فارغ التحصیلان سال‌های قبل توضیحاتی ارائه و گفت: در خصوص فارغ التحصیلان سال ۱۴۰۲، صرفا امتحانات نهایی خرداد آن ها به عنوان سوابقشان در نظر گرفته می‌شود.

زارعی تاکید کرد: اما در مورد دیگر افرادی که پیش‌تر از سال ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شده‌اند نیز، همه آزمون‌های نهایی آن ها به عنوان سابقه لحاظ خواهد شد. این در حالیست که فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به قبل که سابقه ندارند، چون در هیچ سامانه‌ای این سابقه ثبت و ضبط نشده، اگر داوطلب شرکت در آزمون سراسری سال جاری هستند، حتما باید برای گروه آزمایشی کنکوری که شرکت می کنند، سابقه تحصیلی را تولید کنند.

به گفته رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش، فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به بعد باید حتما کنترل کنند که بنابر گروه آزمایشی که انتخاب می‌کنند، سوابق آن ها کامل است و یا نواقصی دارند و اگر این نواقص وجود داشت نسبت به رفع آن اقدام کنند.

او با اشاره به فارغ‌اتحصیلان پشت کنکوری که باید سوابق تحصیلی خود را ایجاد و آن را تایید کنند توضیحاتی کامل‌تر ارائه و یادآور شد: مشاهده سوابق تحصیلی از نهم اردیبهشت آغاز شده و درگاه ورودی آن از طریق وبگاه سازمان سنجش به آدرس my.sanjesh.org  امکانپذیر و از این طریق وارد سامانه آموزش و پرورش خواهند شد. دیگر افراد هم می توانند از طریق سایت my.medu.ir وارد و سابقه تحصیلی خود را مشاهده کنند. کسانی که سوابقشان متناسب با گروه آزمایشی است که در آن شرکت خواهند کرد، گزینه «تایید» را انتخاب و به محض این انتخاب، کار آن ها تمام می‌شود.

افرادی که به سوابق خود اعتراض دارند چه کنند؟

زارعی با بیان اینکه ممکن است بعضی افراد نسبت به بخشی از سوابق خود و یا کل آن اعتراضی داشته باشند گفت: یعنی ممکن است مغایرتی وجود داشته باشد که در این صورت زمانی که اعلام مغایرت برای هر درس می‌کنند، باید مستندی که دال بر وجود مغایرت باشد را بارگذاری کنند یعنی اگر کارنامه‌ای دارند بارگذاری کنند؛ به محضی که این کار انجام  شود سامانه به صورت خودکار بررسی‌ها را انجام و اصلاح صورت می‌گیرد و این افراد در مراجعه مجدد، اصلاح را دریافت می کنند؛ اگر هم دریافت نکنند باید به سنجش مناطق تحصیلی خود مراجعه و پیگیرشوند تا اصلاح را انجام دهند و حتما تایید این اصلاح را دریافت کنند چرا که در غیر اینصورت یعنی سابقه را تایید نکرده‌اند و در ارسال سوابق دچار مشکل می‌شوند.

وی با بیان اینکه تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت دسترسی به سامانه مشاهده و تایید سوابق تحصیلی فعال است به طوریکه بیش از ۱۰۰هزار نفر از داوطلبان برای مشاهده و دریافت سوابق مراجعه کرده‌اند که حدود ۶۰۰ نفر اعلام مغایرت و بقیه سوابق خود را تایید کرده‌اند اظهار کرد: ثبت نام برای ترمیم نمره داوطلبان نیز فعال شده است. همه افراد متناسب با گروه آزمایشی خود می توانند ایجاد سابقه کنند و در این خصوص افراد محدودیتی در انتخاب دروس مدنظر برای ایجاد سابقه ندارند. نمره دروس هم به افراد نمایش داده می شود تا اگر احیانا بخواهند با عنوان «ترمیم»، نمره خود را ارتقا بدهند، باز هم محدودیت نداشته و از یک تا چند درس و یا همه دروس را می‌توانند برای ترمیم انتخاب و هزینه آن را پراخت و در امتحان مربوطه شرکت کنند.

رئیس مرکز ارزش‌یابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش با تاکید بر اینکه در انتخاب دروس برای ترمیم نمره، هیچ فردی هیچ محدودیتی از نظر تعداد دروس انتخابی ندارد بیان کرد: ممکن است فردی در انتخاب دروس خود دچار تردید شود که آیا می‌تواند خود را برای امتحان آماده کند یا خیر؟ که این افراد می توانند دروس مدنظر خود را انتخاب کرده اما اگر تا روز امتحان آمادگی نداشتند، می توانند در آن امتحان شرکت نکنند و شرکت نکردن به منزله این است که اصلا درسی را برای امتحان انتخاب نکرده و این انتخاب برای آن ها همچنان محفوظ می‌ماند.

زارعی در ادامه گفت: بعد از تایید، انتخاب محل آزمون است که در چه شهرستانی می‌خواهند آزمون بدهند و این را نیز داوطلبان متناسب با محل سکونت خود انتخاب می‌کنند. سپس کار حوزه‌بندی است که در حوزه بندی ممکن است مثلا در یک مرکز استان ناحیه‌ای را انتخاب کنند که امکان حوزه بندی مقدور نباشد لذا به ناحیه دیگری منتقل می شوند اما در تفکیک شهرستان‌ها، ترتیب شهرستانی را که داوطلبان انتخاب کرده‌اند، رعایت می شود. نام محل آزمون نیز بعد از پروسه حوزه‌بندی دقیق مشخص است.

زارعی توصیه‌هایی به داوطلبان داشت و گفت: متقاضیان هنگام مشاهده سوابق تحصیلی حتما مشخصات هویتی خود را نیز کنترل کنند تا اگر مغایرتی وجود داشت، همان جا اعلام کنند؛ سامانه این را از سامانه ثبت‌احوال بازخوانی می کند تا اگر تغییراتی انجام اما اعمال نشده، دوباره اعمال شود.

وی از داوطلبان خواست حتما تصویر سال جاری خود را بارگذاری کنند چرا که کارت ورود به جلسه متناسب با همان تصویر صادر می‌شود. همچنین باید دقت کنند تصویر بارگذاری شده با تصویر مدرک شناسایی آن ها مطابقت داشته باشد چرا که در صورت وجود مغایرت، در زمان ورود به محل آزمون دچار مشکل می‌شوند.

تایید و مشاهده سوابق تحصیلی خود را به ساعات پایانی موکول نکنید

زارعی همچنین از متقاضیان خواست تایید و مشاهده سوابق تحصیلی خود را به ساعات پایانی مهلت مقرر (پایان روز ۱۵ اردیبهشت) موکول نکنند و در این باره تاکید کرد: در ساعات پایانی  ترافیک مراجعات زیاد خواهد شد و ممکن است سامانه کند شود.

هزینه ایجاد سابقه و ترمیم نمره

وی هزینه ترمیم نمره هر درس را مبلغ ۵۰ هزار تومان اعلام و خاطر نشان کرد: طبق مصوبه هیئت وزیران افراد برای تایید سوابق خود که به سازمان سنجش ارسال خواهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار ریال باید پرداخت کنند. همچنین برای هر عنوان درسی که به عنوان ایجاد سابقه و یا ترمیم انتخاب می‌کنند نیز باید ۵۰۰ هزار ریال از طریق سامانه و به صورت برخط پرداخت کنند و به محض اینکه این مراحل انجام شد، دروس انتخابی آن ها هم به عنوان ایجاد سابقه و هم ترمیم نهایی می‌شود؛ بالطبع درسی را که سابقه‌ای در آن ندارند با عنوان ایجاد سابقه و  اما در درسی که سابقه دارند اما می خواهند نمره آن را ارتقا دهند، با عنوان ترمیم انتخاب می‌کنند.

نحوه ایجاد سابقه تحصیلی توسط دوازدهمی‌ها

زارعی با تاکید بر اینکه تمام این توضیحات ویژه فارغ‌التحصیلان(افراد دارای دیپلم) بود، در خصوص ایجاد سوابق تحصیلی برای دانش آموزان پایه دوازدهم گفت: دانش‌آموزانی که در گروه آزمایشی متناظر رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت خواهند کرد الان هیچ نیازی به مراجعه به سامانه برای تایید و مشاهده سوابق خود ندارند و همه مراحل مربوطه این افراد بعد از پایان امتحانات خرداد و اعلام نتایج اطلاع رسانی می‌شود که چه زمانی برای این امر مراجعه کنند؛ آن هنگام این افراد نیز باید همین مراحل ذکر شده در بالا را طی کنند.

رئیس مرکز ارزش‌یابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش درباره دانش‌آموزانی که در رشته‌های غیرمتناظر در آزمون سراسری شرکت کرده‌اند گفت: مثلا دانش آموزی با رشته ریاضی در گروه علوم تجربی شرکت کرده، این دانش آموز حتما باید سابقه تحصیلی در رشته علوم تجربی ایجاد کند البته در دروس مشترک اعم تخصصی و عمومی نیازی به این ندارند اما در درسی که سابقه ندارند مثل زیست شناسی، حتما باید سابقه ایجاد کنند و در خرداد آن درس را حتما باید امتحان دهند.

هنرستانی ها چطور سابقه ایجاد کنند؟

وی افزود: هنرجویان هنرستانی ها بدلیل آنکه آزمون داخلی دارند، سابقه تحصیلی ندارند بنابراین، این دسته اگر در گروه آزمایشی هنر شرکت کنند باید دروس عمومی شاخه خود را انتخاب کنند و نیازی نیست دروس عمومی شاخه نظری را انتخاب کنند؛ اما در پایه دوازدهم چون درس زبان خارجی ندارند، امتحان شاخه نظری از آنها گرفته می‌شود که کد درس مشخص است. دانش آموزان در پایه دهم و یازدهم نیز می‌توانند از اکنون برای ایجاد سابقه اقدام کنند تا در پایه دوازدهم با دانش آموزان شاخه نظری امتحان دهند اما باید دروس عمومی خود را امتحان دهند. اگر افراد بنای شرکت در گروه آزمایشی دیگری را دارند طبعاً باید متناسب با گروه انتخابی، سابقه تحصیلی را ایجاد کنند یعنی دروس مربوطه را انتخاب و در آزمونش‌ شرکت کنند. این موضوع اختیاری است و اجباری در کار نیست اگر حتی تصور کنند بعدا در گروه آزمایشی دیگری شرکت کنند نیز به آن ها اختیار داده می‌شود تا سابقه خود را تولید کنند.

وی خطاب به معترضان به سوابق که باید مدارک و ادله خود را بارگذاری کنند اما ممکن است تا مهلت تعیین شده نتوانند ادله خود را بدست بیاورند گفت: به محض اعتراض، سامانه شروع به بررسی می‌کند و بخش اعظمی از اعتراضات به این شکل رفع می‌شود ولی به افرادی که پیامک ارسال و نیاز به مراجعه حضوری دارند حتما فرصت کافی برای رفع مغایرت داده می‌شود و نگرانی نداشته باشند.

 

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری